Kredi Kartı ile Hgs Bakiye Yükleme

Hızlı Geçiş Sisteminde HGS kartına bakiye yükleme noktasında web karayolu her süre pratik tek seçim olmuştur.

HGS Yükleme

Sürücülerin otomobillerin paralı otoyollardan ve köprülerden geçişi anında kullandığı HGS kartları yolculuğu kolaylaştıran, hgs yükleme gişelerde beklemeyi azaltan ve yoldaki yoğunluğu düşüren tek sistemdir. Bu sistemde sürücüler PTT ya da bankalar aracılığıyla satın aldıkları HGS kartına ilişkin çipli etiketleri Otomobilin ön cam sol üst köşeye yapıştırırlar. Fiyatlı geçişlerde gişelerdeki elektronik sistem geçiş anında yol ücretini mesafeye ilişkili olarak kartın bakiyesinden hgs yükleme otomatik olarak keser.

HGS sistemini böyle anlattıktan sonra gelelim indirimli hgs yükle yollarına. Her Biri amaçlı tek PTT şubesine uğrayarak elle yükleme işlemi tek hgs yükleme sürü da pratik ve olası olmayabilir. Burada sürücünün imdadına web aracılığıyla getirilen yükleme alternatifleri yetişir. Sebep PTT’nin resmi sitesi üzerinden gerekse bankaların web şubesi aracılığıyla HGS kartlarına bakiye doldurmak çok pratik tek işlem olarak uyarı çekmektedir.

HGS Yükle

PTT’nin uygulamasıyla siteye açılacak tek üyelikten sonra sürücülerin özel bilgilerini girerek PTT’nin tespit edildiği sınırlara uyumlu tek hgs yükle şekilde rahatça indirimli HGS yükle işlemini gerçekleştirebilirler.

Kullanıcılar HGS Yükle epttavm aracılığıyla siteye aza olurlar. ileri ki zamanlarda tek defaya özgü sistemin kendisini tanıması amaçlı gerekli hgs yükle olan veriler girildikten sonra çoğalış HGS yaftalarına bakiye doldurmak tek tık uzaktadır. Bununla Birlikte ismi geçtiğimiz uygulama akıllı telefonlara yüklenerek gsm telefonu aracılığıyla da indirimli hgs yükle işlemi hgs yükleme gerçekleştirilebilir.