Sohbet

etiketler, sohbet, sohbet odaları, chat

Sohbet odaları gerçekten aşk arayanların bile ortak noktası olmuş durumda chat siteleri katılarak sizlerde uygun partner bulma şansı elde edebilirsiniz .

Sohbet

Aşk (Sevi) çok kuvvetli bir bağlılık hissi bir tür tutkudur. Aşkın cinsellik ile tam bir irtibatı kurulamaz. Aşk, sevgi ile de karıştırılmamalıdır. Aşk çok türlü duyguların yüklü bir şekilde bir araya gelmesidir. Aşk, karşılıklı ise sonsuz mutlu olmak, sohbet siteleri karşılıksız ise derin acı ve hüzün, eflatuni ise çok heyecan ve kuşku doğurur. Bir Takım aşıklar aşık oldukları kişiye nefret de besleyebilirler. Çok takıntılı ve kıskanç aşıklar kriminal davranışlara yönelme göstererek, sohbet başkalarına ve/veya kendilerine kayıp verebilirler.

Tam olarak tanımlanamayan aşkın psikosomatik bir rahatsızlık meydana geldiği da söylenir. Aşık olunan birey hayatın merkezine yerleşir ve onun mutluluğu her şeyin üzerinde tutulur. Bedeli de aşık olanın derin bir mutsuzluk yaşamasına nazaran aşkını siteleri sevinçli etmeye çalışmasıdır.

Aşkın asırlardan beri tanımı yapılmaya çalışılır. Tek yazarlar, şairler, Bilim insanları değil, belki her yeni aşık çift de kendilerince yeni bir tanım getirmeye çalışırlar. Bu, aşkın her biri amacıyla aynı olmadığını, vakte ve kişilere yönelik değişim gösteren bir duygu meydana geldiğini gösterir. Ama yeniden de aşkın değişmeyen, global bir istikameti de vardır. Bu, 2 insan sohbet içinde derin ve daimi bir ilişkinin kurulmasıdır.

Chat

Hayatının şu ya da bu çağında herkesin tatmış meydana geldiği bir duygudur bu: 2 insan bakışırlar ve birbirlerine çekildiklerini hissederler. Aşk, chat rastlantısal ve karşı konulmazdır. Aşık meydana gelen insan, aşık olmaya hüküm verdiği amacıyla yapmaz bunu; üstelik başlangıçta çok derin bir ilişkiye dahi girmeyi beklemiyordur.Aşk, tasarılanmamış, istem dışı gelişen bir duygusal harekettir. Eskiyen mitolojiye yönelik, aşık olmak insanın bilincini, istemini ve yargılama chat sohbet yetisini askıya alır: aşk tanrısı okunu atar ve insan iflah olmaz bir sevdaya düşer.Hemen tüm toplumlarda, fazladan minik yaş grubundaki çocuklara insan yaşamının bir niyetinin da izdivaç etmek, sevmek ve sevilmek meydana geldiği öğretilir. Etraflarında her biri evlilikten, kocaman aşklardan, erkek-kadın ilişkilerinden chat sohbet laf etmektedir. Ergenlik çağına geldiklerinde çocukların kafaları aşk ve sevgi ile alakalı bir yığın basmakalıp düşünceyle dolmuştur dahi. İlk gençlik döneminin ateşiyle, daha aşık olmadan aşk ile alakalı düşünmeye başlarlar. Bir çok genç, karşılaştıkları zaman “gerçek aşkı” tanıyıp tanıyamayacaklarını heyecan ederler. Halbuki bu şekilde bir heyecan yersizdir, zira her biri bizzat başına geldiğinde böylesine inanılmaz bir duyguyu anında ayırt edebilecektir. Bununla beraber, aşkın hedefini bulamadığı da olur: insan kuvvetli bir aşık olma arzusu taşıdığı, içini yakıcı bir sevda hissi kapladığı takdirde bir türlü uyumlu bir sevgili bulamaz. Hiç bir chat eş adayı, karşı cinsten hiç bir kimse, içerisinde bulunan kavurucu duyguya isabet düşmemektedir. Bu vaziyetteki insanlar çoğunlukla aşkı idealleştirirler; ideal bir sevgili peşinde koştukları amacıyla, gerçekle bir türlü uzlaşamazlar.

Sohbet Odaları

Ünlü filozof Eflatun’un “Şölen” isimli yapıtında şu şekilde bir efsane koltuk alır: insanlar başlangıçta küre biçiminde yaratıklardır ve o kadar becerikli, akıllı, sohbet odaları enerjik ve yaşam doludurlar ki, tanrılar bizzat kendilerini tehdit altında hissederler. Bu tehlikeden korunmak amacıyla bu küre biçimindeki insanları ortadan ikiye bölerler; insanın başlangıçtaki bütünlüğü sohbet odaları kaybolur, biri dişi biri erkek olmak üzere 2 adet 1/2 varlık çıkar meydana. Bundan bu şekilde bu yaratıklar daima yeniden bütünleşmeye, dişi ile erkeği birleştirmeğe çabalarlar; ve tüm enerjilerini de bu bütünleşme çabasında harcayıp tükettiklerinden dolayı de tanrılar amacıyla bir tehlike oluşturmaktan çıkarlar.

Bu, aşkla alakalı 2 doğruyu dile getirmektedir: birincisi, aşkın insanlara bir bütünlük kazandırdığıdır. Aşk, insanları yarımlıktan kurtarırken, onlara yalnızken sahip olamayacakları bir sınırsızlık ve tamamlanmışlık hissi vermektedir. Ama bununla beraber, bu bütünleşme kişilerin bizzat kendilerini harcamalarına tükenmelerine mal olmaktadır. Aşık meydana gelen insanlar her şekilde sohbet ihtiyatı elden bıraktıkları, serveti ve yabancı alanlardaki başarıları bir tarafa ittikleri sohbet odaları amacıyla sonuçta mutlaka zarar veren çıkmaktadırlar.

Şüphesiz, tüm geleneksel öyküler gibi bunun da anlattıkları da mutlak olarak kabul edilemez. Kocaman aşklar yaşadıkları takdirde hayatlarının başka alanlarında da verimli olabilmiş bireyler meydana geldiği gibi, sırf aşksız kalmaktan dolayı kısırlığa ve başarısızlığa mahkum olmuş bireyler de vardır. Belki söylenebilecek bir birşey, aşkın öyle hafif ve iz bırakmadan geçen bir deney meydana gelmediği, sevdaya düşen bireyin her şekilde sonuca katlanmak zorunda sohbet odaları olduğudur.